Let us help you to Maximise your Profits

100

40

40

80

Strategisch Partner in Automotive Business Optimalisatie

Bij Missing Profits, gevestigd in Rotterdam, begrijpen we dat de automotive sector dynamisch en uitdagend is. Als uw strategische partner in business optimalisatie, zijn we erop gericht om de winstgevendheid en klanttevredenheid van uw autodealerschap naar een hoger niveau te tillen. In een markt waar de marges op auto's steeds krapper worden, is het van cruciaal belang om uw verkoop van aanvullende producten en diensten te maximaliseren. Dat is waar wij, Missing Profits, een sleutelrol spelen.

Uw Gids in de Wereld van Automotive Financiën en Verzekeringen

Wij bieden niet alleen expertise in het aanbieden van de juiste autoverzekeringen en financieringsopties aan uw klanten, maar we helpen u ook om de winstgevendheid van elke autoverkoop aanzienlijk te verhogen. Ons doel is om de levenscyclus van uw klantrelaties met gemiddeld 2-3 jaar te verlengen, wat cruciaal is voor de duurzaamheid van uw bedrijf. Als uw onafhankelijke specialist navigeren we door het brede scala aan financiële producten die door captives, banken en verzekeraars worden aangeboden.

Diepgaande Ervaring en Bewezen Resultaten

Met meer dan 30 jaar ervaring in sectoren zoals Telecom, Retail en Automotive, streven wij ernaar uw conversieratio's aanzienlijk te verhogen. Onze benadering is niet alleen gericht op cijfers; wij focussen op het bouwen van duurzame groei en langdurige klantrelaties. Het is onze missie om uw resultaten te verbeteren, met een doel van minstens 35-40% conversie in de verkoop van verzekeringen en financiële producten.

Een Persoonlijke Benadering: Uw Sleutel tot Succes

Onze aanpak is persoonlijk en op maat. We geloven dat het succes van uw bedrijf niet alleen afhangt van producten en diensten, maar ook van de vaardigheden en bekwaamheid van uw team. Wij richten ons op het empoweren van uw medewerkers met de juiste tools, bewustwording en vaardigheden om uw bedrijf te laten groeien.

Uw Partner in Groei en Succes

Ontdek hoe onze expertise als uw strategische partner in automotive business optimalisatie u kan helpen. Wij geloven in een partnerschap dat is gebouwd op succes. Neem contact op met ons om de kansen te verkennen die we voor uw bedrijf kunnen creƫren.

Ontgrendel Uw Potentieel met Onze Inzichten

Als uw strategische partner in de automotive sector, brengen wij diepgaande inzichten en een schat aan ervaring om uw bedrijf naar nieuwe hoogten van succes te tillen. We zijn toegewijd aan het leveren van concrete resultaten, en hier zijn enkele cruciale inzichten die elke autodealer zou moeten weten:

  • Wist u dat 100% van uw klanten een verzekering nodig heeft?
  • Wist u dat 80% van alle klanten de aankoop van zijn/haar auto financiert?
  • Wist u dat gemiddeld het dealerbedrijf daar maar in 5-10% van de gevallen de leverancier is van de verzekering of financiering?
  • Wist u dat de gemiddelde winst op een verzekering voor het dealerbedrijf globaal op 1200 euro ligt?

Deze feiten benadrukken de onbenutte kansen in uw bedrijf. Laat ons u helpen deze kansen te benutten en uw winst te maximaliseren. Neem nu contact op met ons team in Rotterdam voor een op maat gemaakte strategie die past bij uw unieke behoeften.

 

image