Welkom Bij Missing Profits BV

Voor een dealer bedrijf zijn er een aantal mogelijkheden gecreëerd in de wet om financiële producten te mogen aanbieden naar uw klanten. Uw opties zijn:

Eigen Vergunning AFM

Met een eigen vergunning bent u vrij en onafhankelijk om financiële producten in te kopen bij banken en verzekeraars. Waarmee u voor al uw klanten de best mogelijke deal kan verzorgen. Immers niet elke klant is hetzelfde.

Wel zult u als bedrijf moeten voldoen aan de eisen welke de AFM stelt aan het krijgen van uw eigen vergunning. Daarbij kunt u denken aan bepaalde diploma’s en bestuurlijke ervaring. Met een eigen vergunning kunt u de best mogelijke marge behalen.

Aangesloten Onderneming

Als uw bedrijf niet zelf beschikt over de gestelde AFM eisen die behoren bij een eigen vergunning, kunt u een samenwerking aangaan met een partner die daar wel aan voldoet. Dat noemen we een aangesloten onderneming. U werkt als dealer bedrijf dan onder de vergunning van de partner. Snel en eenvoudig te regelen. Uiteraard zult u wel de marge op de producten moeten delen met uw partner. En is uw partner verantwoordelijk voor alle compliance zaken.

Verbonden Bemiddelaar

Als dealer bedrijf kunt u zich verbinden aan 1 leverancier van verzekeringen en 1 leverancier van financieringen. Dan wordt u verbonden bemiddelaar van die partij. Zelf heeft u dan geen vergunning nodig. Nadeel is dat u slechts met dit ene product mag werken. En uw marge ligt lager dan bij de voorgaande opties. Gemak en eenvoud kenmerken deze optie. Daardoor ook veel toegepast.

Lead Generatie

Bij lead generatie geeft u de Naam Adres Woonplaats Telefoon en e-mail info van uw klant door aan een partner waarmee u samenwerkt. Deze partner mag de klant dan haar verzekering en financiering producten aanbieden. Alle contacten met de klant over deze producten worden dan verzorgt door uw partner. U heeft er zelf geen rol in en werk aan. Nadeel is dat u geheel afhankelijk bent van de kwaliteiten van deze partner. Goede maar ook slechte service zal op uw bedrijf afstralen. Kortom wees zorgvuldig in uw keuzes.

Graag helpen wij u om de best mogelijke keuze te maken. Daarbij spelen veel facetten een rol. Vanuit de juiste keuze voor uw bedrijf kunt u vervolgens zeer succesvol te werk gaan.

image